Лионел Меси не бе особено въвлечен в мача срещу Лил, преди

...
Лионел Меси не бе особено въвлечен в мача срещу Лил, преди
Коментари Харесай

Серхио Рамос: Меси вече не ме изненадва

Лионел Меси не бе изключително замесен в мача против Лил, преди да получи опция да изпълни решаващия директен свободен удар в 95-ата минута. В един чудноват мач Пари Сен Жермен загуби преднина от два гола, с цел да изостане на един стадий от срещата, само че аржентинската звезда подпечата зашеметяваща победа с 4:3 с прелестен удар пред наказателното поле, който влетя в мрежата, отклонявайки се от левия непряк дирек на Лил.

Серхио Рамос приказва за своя досегашен зложелател в Ла Лига Лионел Меси, с който в този момент са съотборници във френския исполин.

" Вече не се сюрпризирам от Меси. В Барса той беше привикнал да взема решение мачовете, както правеше тук. Радвам се, че в този момент е в моя тим. Разбира се, по-добре е той да бъде съотборник. На който и да дадете избора да има Меси с или против вас, отговорът е бърз и почтен ", показа Рамос.

Рамос и Меси в миналото бяха безконечни противници от противоположните страни на яростното разделяне на " Ел Класико " в Ла Лига, само че и двамата се насочиха към Париж като свободни сътрудници през лятото на 2021 година, откакто доближиха края на съответните си контракти с Реал Мадрид и Барселона
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР